EL CLASICO! - Någonstans mellan all spänning, dramatik och svett!

Snart är timmen slagen. Det händer nu, just den här dagen. Vad undrar den ovetande?
Den stora åtråvärda sammandrabbningen mellan fotbollsklubbarna Real Madrid och FC Barcelona, svarar jag.

För er som inte förstår rivaliteten mellan dessa två och hur stort det är(speciellt denna gång, denna upplaga då alla omständigheter pressar de bägge laggen till sitt yttersta) vore det ungefär som om Israel och Palestina skulle göra upp i slagsmål - De hatar varandra! Men nu är exemplet man vanligen brukar ge för att beskriva denna bitterhet just relationen mellan Real och Barca.
Real och Barca är fan en synonym för rivalitet.

Allt står på spel, dåtid, nutid, framtid; Alla olika tempus.Utöver matchen i sig är jag mest sugen på att se om Ronaldo någon gång återgår till sin forna glans. Det hoppas jag händer idag. Annars önskar jag......

1,2,3 TAGNING!

Benji: Jag önskar mig ett smörgåsbord av fotboll, lårkaka, kyckling med glid, köttbollar, spruckna seniga hälar och tunnlar. Alla dessa läckerheter, godingar, rullningar, casting till filmer och varningar.
Jag vill ha het fotboll, värme , glädje, vänskap och kamratlighet. Jag vill ha hårda tacklingar, vetenskap, skillsmässor, kyliga beslut och än mer kyliga straffar. Taskiga strategiska manövrar. Jag vill ha en dimma av osäkerhet som täcker läktaren. Inget lag är bättre, båda två är bäst. Istället för att motarbeta varandra jobbar de tillsammans och i och med detta reser sig de upp till himlavalvet, till sateliternas höjd, sänder ner magi till våra televisioner och skapar någonting som förr aldrig skådats. Jag vill att Ronaldo tunnlar messi för att han senare själv skall springa mellan ronaldos ben och tunnla honom likaså. Den enes fall är den andres uppkomst. Jag vill ha strumingflundra och ett målprotokoll fyllt av hundra. Vi vill ha måål, vi vill bli berusade av "el clasico" men inte på klassiskt vis, helt utan skål.
Fotbollstomten(Spelas av en pundare som våldsamt insisterar att han skulle kunna ha blivit någonting inom fotbollen): Jävla bortskämd du ska vara då.
Benji: :O
Fotbollstomten: Kolla på TV4SPORT, klockan 22.00.
Benji: Men jag har inte den kanalen! Hallå hur ska jag göra nu? Mitt liv är förstört:O...
Fotbollstomten: Lugn, sök på SOPCAST eller TVUPLAYER på www.google.com och kolla därefter på:
http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football, de brukar ha bra stream.
Benji: ÅHHH! TACK TOMTEN!!:D:D:D
Fotbollstomten: eyy du, urk,* vänder sig mot kameramannen* kan jag för fan få vodkan som du lovade för den här jävla skit..
*kameran stängs av* Olämpligt material kallas det visst.


Men först ska jag duscha även om jag troligen, efter all spänning, dramatik och svett kommer behöva göra det igen efteråt.
- WHAT TIME IS IT?
- GAMETIME!!!!!!!!!
/ Benji

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0